Persoonlijke Bescherming

Persoonlijke Beschermings Middelen (PBM ) zijn unieke producten zodra de gebruiker die het koopt bescherming ondervind thuis, op het werk en in de vrije tijd . Jaarlijkse statistieken van dodelijke en belangrijke werk ongelukken tonen op indrukwekkende wijze het belang van bescherming en preventie : persoonlijke gezondheid en veiligheid zijn fundamentele rechten en mensen verwachten en vereisen een hoog niveau bescherming op het werk, thuis en in de vrije tijd .

 

De Europese Commissie is actief geweest in het nastreven van dit ideaal middels het uitvoeren van een reeks richtlijnen ter verbetering van de gezondheid en veiligheid op het werk en het verstrekken van hoge kwaliteit PBM.

 

PBM-richtlijn 89/686 / EEG van de Raad heeft betrekking op deze producten. Het definieert de wettelijke verplichtingen die er voor zorgen dat beschermingsmiddelen op de Europese markt het hoogste niveau van bescherming tegen gevaren bieden: de CE-markering aangebracht op PBM signaleert dat . Aangezien dit een " nieuw juridisch kader " richtlijn is, kunnen fabrikanten of hun gemachtigden in de Europese Unie voldoen aan de technische eisen , hetzij rechtstreeks , hetzij door middel van Europese geharmoniseerde normen , de laatste die een vermoeden van overeenstemming met de essentiële veiligheids- en gezondheidseisen eisen . (Zie PPE standaardisatie) .

 

Bron: http://ec.europa.eu/enterprise/sectors/mechanical/personal-protective-equipment/index_en.htm

 

De lijst hieronder is een compilatie van de verwijzingen van geharmoniseerde standaarden welke zijn gegenereerd door de HAS (Harmonised Standards Database. Deze IT applicatie HAS automatiseerd het proces van de publicatie van de verwijzingen van geharmoniseerde standaarden in de Official Journal of the European Union.

 

Hoewel deze lijst regelmatig word bijgehouden, kan het voorkomen dat die niet compleet is en heeft het ook geen enkele legale validiteit; alleen publicatie in de Official Journal heeft wettelijk effect. 

 

http://ec.europa.eu/enterprise/policies/european-standards/harmonised-standards/personal-protective-equipment/index_en.htm

Artikelen 1 tot 8 van 27 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 8 van 27 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren